Ball Candles 2013

  • By admin
  • 1 aprilie, 2013
  • Comentariile sunt închise pentru Ball Candles 2013

În 16 martie ,într-o atmosferă elegantă creată de patronii Restaurantului „Jelen”, pentru care le mulţumim,Clubul BPW Arad a organizat „Balul Lumînărilor”,eveniment care are loc în toată lumea,în federaţii sau cluburi asociate,ca semn de solidaritate umană dar şi de apartenenţă la BPW.
Programul propriu-zis a cuprins ” Rugăciunea”,pentru binele,prosperitatea şi pacea omenirii spusă de D-na Gavra Marieta,Cuvîntul adresat de preşedinta BPW Internaţional-D-na Freda Mirikliss,prezentat la noi de D-na Laszlo Maria,cuvîntul de „Bun Venit” adresat oaspeţilor de preşedinta Clubului BPW Arad,D-na Dorina Ardelean,urmat de aprinderea celor 5 lumanări,una pentru Clubul Internaţional,una pentru ECC,una pentru Federaţii,una pentru Cluburile Asociate şi una pentru Viitor-pentru Cluburile „Iang”,ale tinerelor membre..
A urmat un scurt program artistic prezentat de formaţiile „AZUCAR” ale Palatului Copiilor conduse de D-na prof.Ioana Lung,directoarea Palatului Copiilor,de puţină muzică populară şi de un scurt program prezentat de 2 surori,eleve la Liceul De Artă „Sabin Drăgoi”,pe care le-am şi sponsorizat.
A urmat,dans tombolă,prezentarea unor firme de cosmetice ,vin bun şi un Tort superb şi foarte bun!
La eveniment au participat ca invitaţi,fam.Stoian-viceprefect,conducerea U.VVG, fam. Dr. Frandes, D-na Dir.Băltăreţu-prietenă a Clubului nostru,alţi prieteni fideli şi,nu în ultimul rand D-na Doina Arghezi,care ne molipseşte de entuziasmul ei la frumoasa varstă de..ani!

Galerie foto

  • SONY DSC
    img_9266
    img_9274

View more photos →

Video:

BPW ARAD Balul Lumanarilor 2013 from CSLL on Vimeo.

Categories: events, news

Comments are closed.